Home
Over onze service
Wat kan ik vragen?
Opdracht indienen
Tarieven
Contact
Sitemap


Het resultaat van uw opdracht en of u er tevreden mee bent, hangt af van de specificaties die u opgeeft bij het indienen van uw werkopdracht. Hoe duidelijker u de opdracht omschrijft, des te beter zal het resultaat u bevallen. Zoekt u bijvoorbeeld een huisje in Frankrijk, dan kunt u bijvoorbeeld de volgende specificaties opgeven: voor 4 personen, in de Provence, met zwembad, voor ongeveer 1200 euro per week beginnend op 3 juni. Geef ook altijd het maximum aantal uren aan dat aan uw opdracht gewerkt mag worden. De specificaties die u opgeeft moeten natuurlijk wel haalbaar zijn.

Uw opdracht wordt als volgt verwerkt:

1. U dient uw opdracht in via het opdrachtformulier;

2. U ontvangt een email waarin de opdracht bevestigd wordt en er wordt met uw opdracht aangevangen;

3. Het kan zijn dat u in plaats van een bevestiging een email krijgt met daarin een aantal vragen over uw werkopdracht. Er is in dat geval meer duidelijkheid nodig. Het kan voorkomen dat u opdracht uiteindelijk niet aangenomen wordt, bijvoorbeeld doordat de tijdsperiode waarbinnen de opdracht uitgevoerd moet worden te kort is of omdat er geen kennis is van de taal waarin de gezochte informatie beschikbaar is.

5. Zodra uw opdracht is afgerond, ontvangt u een email met daarin de gevraagde resultaten. Mochten er voor de tijd vragen of onduidelijkheden van onze kant zijn, dan krijgt u een (of meerdere) email(s) hierover. Wij vragen uw vriendelijk deze zo spoedig mogelijk te beantwoorden zodat uw opdracht geen vertraging ondervindt.

Hoeveel tijd er zit tussen het indien van een opdracht en het ontvangen van het resultaat is afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van uw werkopdracht en in hoeverre informatie of offertes moet worden verkregen bij derden. Aangezien de opdrachten die wij ontvangen zeer verschillend van aard zijn, kunnen wij geen algemene indicatie geven. Mocht u het resultaat binnen een gesteld termijn willen ontvangen, dan kunt u dat natuurlijk als specificatie aangeven.

Bent u zover dat u een opdracht wilt indienen dan kunt u dat via het contactformulier doen. Vergeet u niet uw telefoonnummer en e-mailadres te vermelden voor eventuele vragen of overleg. Mocht u eerst nog vragen hebben, dan kunt u deze ook via het contactformulier stellen.